מכירים שלפעמים יש לנו הבזקים מהעבר?
נזכרתי בתקופה הטבעונית שהיתה לנו.
הבנות שהיום הן אמהות, היו ילדות קטנות.
המצאתי מתכונים לגוון את הטבעונות הקיצונית.
גדלתי בבית עם שורשים פולניים ורוסים.
לא טעמתי ולא שמעתי על קובה.
נזכרתי בתקופה הטבעונית שהיתה לנו.
הבנות שהיום הן אמהות, היו ילדות קטנות.
המצאתי מתכונים לגוון את הטבעונות הקיצונית.
גדלתי בבית עם שורשים פולניים ורוסים.
לא טעמתי ולא שמעתי על קובה.
ידעתי שהציפוי הינו סולת/בורגול דק.
הכנתי אז פשטידות על בסיס בורגול וסולת.
שנים שהמתכון נשכח
הפעם...החלטתי לנסות ולהיזכר.
יודעת שעל פי התמונה קשה לנחש...
מתכון ואופן הכנה.
2 כוסות סולת
חצי כוס בורגול דק.
כף שמן
כפית מלח
מים לפי הצורך לספיגה ולהכנת הבצק.
לערבב וללוש היטב.
2 כוסות סולת
חצי כוס בורגול דק.
כף שמן
כפית מלח
מים לפי הצורך לספיגה ולהכנת הבצק.
לערבב וללוש היטב.
לתת לנוח.
בנתיים לטגן 2 בצלים עד להשחמה
לקצץ פטריות טריות או מקופסא.
להוסיף לבצל ולהשחים.
להוסיף 1-2 כוסות כרוב טרי פרוס דק ולאדות יחד.
לטחון הכל במעבד מזון עם כוס אגוזי מלך בפולסים.
לדאוג לעיסה גסה ולא טחונה דק.
בתבנית להניח חצי מהבצק.
עליו להניח את העיסה.
בשיכבה העליונה יצרתי מהבצק הנותר כדורים לעיטור.
לקצץ פטריות טריות או מקופסא.
להוסיף לבצל ולהשחים.
להוסיף 1-2 כוסות כרוב טרי פרוס דק ולאדות יחד.
לטחון הכל במעבד מזון עם כוס אגוזי מלך בפולסים.
לדאוג לעיסה גסה ולא טחונה דק.
בתבנית להניח חצי מהבצק.
עליו להניח את העיסה.
בשיכבה העליונה יצרתי מהבצק הנותר כדורים לעיטור.
לאפות ב-180 מעלות עד להשחמה.
מתכון מקורי שלי. מוזמנים לאמץ.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה