פורסם ב-21 במרץ 2015, 14:39 במדור מתכונים
שנים שלא ראיתי פתיתי סויה.
בעבר השתמשתי רבות.
בסיור שגרתי ב"עדן מרקט" (לא עושה פרסום, רק מציינת עובדה)
פגשתי בהם שוב.
מונחים בחביות גדולות, נמכרים על המשקל.
פולי הסויה הם עתירי חלבון ודלי שומן, עתירי סיבים וללא כולסטרול.
החלטתי להיזכר.
דרך ההכנה של פתיתי הסויה.
להשרות במים רותחים בקערה כשעה/שעתיים.
עד שמתרכך.
לסחוט היטב ביד, להוציא מהם את המים ולהכשירם לתבשיל.
המצרכים הדרושים
כוס וחצי עדשים שחורים מושרים מעט במים ושטופים היטב.
בצל מטוגן
כוס פתיתי סויה יבשים
פטריות טריות או מיובשות ומושרות במים.
כמון, מלח, אבקת מרק פרווה לפי מידת המליחות האהובה עליכם.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה