יום שישי, 6 במרץ 2015

חמוצים תוצרת בית - בקיצורי דרך.


 


חמוצים מכל הסוגים הם נפלאים בכל ארוחה
יש אינספור אפשרויות להכינם
וסוגים רבים של ירקות שניתן להחמיץ.

זוכרים את המלפפונים החמוצים?

הפעם פלפלים אדומים מוחמצים בגרסה הקלה.
יש הנוהגים לקלות על האש ולקלף.
הם באמת מעולים.
יש כאלה המקלפים עם קולפן לפני הקליה.
ואני אוהבת את המטבח ומבלה בו שעות
אבל אוהבת לקצר דרכים.
התוצאה - הצלחה מובטחת.

המצרכים
2-3 פלפלים אדומים גדולים
3-4 שיני שום
שליש כוס חומץ.
חצי כוס מים
כף חרדל (השתמשתי בחרדל גרגירים של דיז'ון)
מלח.

שמיר לאוהבי הירק הנפלא הזה. רק כשמוכן)

אופן הכנה
לחתוך את הפלפלים לרצועות 
להכניס לסיר (אני אוהבת נירוסטה)
יחד עם כל החומרים לעיל.
לבשל על אש קטנה עם מכסה עד שמתרכך.
לשמור בכלי זכוכית.
בתיאבון.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...