יום ראשון, 29 במרץ 2015

מתכון לחרוסת ביתית .

 

 


הכנת חרוסת ביתית היא קלה ביותר....
כשיש מעבד מזון כמובן.
                                                     החבר הכי הכי שלי...במטבח!
זאת אתם כבר יודעים!
בהכנה ביתית אין חומרים משמרים
אנחנו יודעים בדיוק מה אנו מכניסים!
נסו....אל תחששו
ההצלחה מובטחת!

 המצרכים הדרושים!
150 גרם תמרים דחוסים.
2 תפו"ע גרנד ירוקים. מקולפים וחתוכים .
100 גרם אגוזי מלך.
100 גרם שקדים.
חופן צימוקים + 4-5 משמשים מיובשים מושרים ביין ומים.
גרידת לימון/תפוז או 2 כפות ריבת תפוזים 100% פרי.
2 כפיות קנמון.
כפית ג'ינג'ר.
3-4 כפות ממרח תמרים.
1/2 כפית ציפורן.
יין מתוק כ-1/3 כוס.
לטחון היטב כל הנ"ל.
      
                                                                                 אפשר כבר ללקק,
אבל לזכור שהחרוסת מיועדת לליל הסדר..
אחרת לא ישאר.



תגובה 1:

  1. זה ודאי טעים :-) השנה מחוסר ברירה השתמשתי בחרוסת קנויה.לא משהו, אבל יותר טוב מכלום...

    השבמחק

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...