מתכון ואופן הכנה
4-5 בצלים גדולים מרוסקים במעבד מזון
לאדות על הגז, עד לייבוש הנוזלים
להוסיף נטורינה/חמאה - בערך כ-30-50 גרם
לחכות להשחמה.
להוסיף 2-3 כפות קמח ולערבב היטב תוך הוספת מים רותחים בהדרגה.
לערבב היטב.
להוסיף 2 כפות אבקת מרק מהולות במים עד להמסה.
לתבל במלח, פלפל, מעט תימין יבש, אבקת שום
להוסיף מים רותחים מהקומקום לפי הצורך.
לקראת סיום, לתקן טעמים, להוסיף פטרוזיליה/שמיר/סלרי קצוץ קטן קטן
בתיאבון.
זכה להתלהבות במשפחה שלי..
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה