יום ראשון, 18 בדצמבר 2022

מתכון למרק בצל לימים קרים

 



                                                             


                                                        מתכון ואופן הכנה   

                                   4-5 בצלים גדולים מרוסקים במעבד מזון

                                              לאדות על הגז, עד לייבוש הנוזלים

                      להוסיף נטורינה/חמאה - בערך כ-30-50 גרם

                                      לחכות להשחמה.

      להוסיף 2-3 כפות קמח ולערבב היטב תוך הוספת מים רותחים בהדרגה.

                                     לערבב היטב.

              להוסיף 2 כפות אבקת מרק מהולות במים עד להמסה.

                   לתבל במלח, פלפל, מעט תימין יבש, אבקת שום

                    להוסיף מים רותחים מהקומקום לפי הצורך.

לקראת סיום, לתקן טעמים, להוסיף פטרוזיליה/שמיר/סלרי קצוץ קטן קטן


                                                       בתיאבון.

                                              זכה להתלהבות במשפחה שלי..





                                                                    









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...