יום חמישי, 8 באפריל 2021

עוגה או מאפינס? - זו השאלה...

 

 

 

שאלה הרת גורל.....

העיסה מוכנה

התבניות לפני, עכשיו כל שנותר הוא להחליט

קיצור דרך לתבנית העוגה

או  התעסקות יותר ארוכה עם תבנית השקעים.

 

מי אמר שאני לא משקיענית? מי?

המתכון!

חצי כוס שמן חמניות

כוס סוכר

2 ביצים

לערבב היטב במעבד מזון עד להקצפה.

להוסיף 2 כוסות קמח מלא + כף אבקת אפיה 

כף ממרח תמרים

כף ממרח שוקולד

כפית קינמון

בערך כוס חלב או מים למתכון פרווה.


אני אוהבת לקשט בקובית שוקולד או אגוז מלך.


 

לערבב היטב.

לפזר צלוחיות נייר בתוך תבנית שקעים

אין צורך לשמן.

לשפוך העיסה עד כדי 3/4 מהגובה

לאפות ב-160 מעלות עד שמשחים.

 

 

                                                                                                                 בתיאבון.

 

 

 

 

 

"

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מראות מיפן

                                            לא, אני לא ביפן למרות שרציתי.                           המקום הקסום  הזה מעורר בי סקרנות.       ...