יום רביעי, 11 בספטמבר 2024

עוגה קרה לימים חמים.


 

                                                   חם לי לשהות במחיצת תנור לוהט
                                        חוזרת לאלתר בלי מדידות
                                                   ללא דיוקים.

                                     בניגוד לכל כללי הקונדיטוריה.


                                   המסתי 200 גרם שוקולד מריר

                                     4 כפות סוכר

                                     1-2 כפות שמן

                                     4 כפות מים

                                     2-3 כפות יין אדום מתוק.

                                     כף קינמון.


                                 ריסקתי גס שרוול פתי-בר +

                                 3/4  כוס אגוזי מלך

                                 3/4 כוס קוואקר.

                                 להוסיף לעיסת השוקולד ולערבב היטב.


    להניח על גבי תבנית מכוסה בנייר אפיה

                       להדק היטב (נעזרתי בכפפה חד פעמית).
                                            לפזר קוקוס.

                   (פיזרתי על מחצית, למען אלה שאינם מאוהבי הקוקוס) .

                           לקרר שעות מספר. אפשר לשמור במקפיא.

                                                     תהנו!


                                                  


                      

2 תגובות:

רימונים מחדר היצירה שלי...ועוד....

                                                                                                                                            ...