חם לי לשהות במחיצת תנור לוהט
חוזרת לאלתר בלי מדידות
ללא דיוקים.
בניגוד לכל כללי הקונדיטוריה.
המסתי 200 גרם שוקולד מריר
4 כפות סוכר
1-2 כפות שמן
4 כפות מים
2-3 כפות יין אדום מתוק.
כף קינמון.
ריסקתי גס שרוול פתי-בר +
3/4 כוס אגוזי מלך
3/4 כוס קוואקר.
להוסיף לעיסת השוקולד ולערבב היטב.
להניח על גבי תבנית מכוסה בנייר אפיה
להדק היטב (נעזרתי בכפפה חד פעמית).
לפזר קוקוס.
(פיזרתי על מחצית, למען אלה שאינם מאוהבי הקוקוס) .
לקרר שעות מספר. אפשר לשמור במקפיא.
תהנו!
תודה
השבמחקנשמע רעיון מעניין לעוגה
השבמחק