כשחיפשתי שם לכותרת, נזכרתי בתוכנית "על המפית"
ואז בחרתי בשם "על המחבת" !
אסוציאציות.
יש לי תחביב מוזר......לצפות במתכונים לא מוכרים
ופשוט לנסות. מוכיח שאני לא שמרנית
בתחום הקולינריה (רק) .
אוהבת לנסות מתכונים חדשים
גם אם לא טעמתי ולא נוסו בעבר.
השעה 17.00 אחה"צ...מחפשת אתגרים.
מכניסה למעבד מזון.....
בצק
2 כוסות קמח כפרי
גיל/אשל/יוגורט 200 מיל
קורט מלח
לישה - והבצק מוכן. עכשיו הוא צריך מנוחה.
מילוי - מאלתרת.....(יחי הניסיון)
גבינת קוטג' (תנובה את מאכזבת לאחרונה)
כ-150 גרם גבינה צהובה מרוסקת
כף בצל מיובש
זיתים קצוצים גס
מעט מלח.
חזרה לבצק............אופן הכנה.
מחלקת ל-8 חלקים ומכדררת כל אחד מהם.
מקמחת את משטח העבודה.
משטחת כדור וממלאה בגבינות.
מקפלת לשניים ומהדקת את המילוי.
מחממת מחבת יצוקה. מרססת שמן רק בראשונה.
מניחה את המאפה. כעבור דקות ספורות - הופכת.
מוכן.
אהבנו מאד את התוצאה.
אין ספק שאחזור על היצירה.......
נסו ותהנו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה