יום שבת, 7 בספטמבר 2024

גלידת מנגו תוצרת בית.

                                                                      

                                                                              


                                                               

                             כבר שיתפתי לאחרונה שהחלטתי ליצור גלידות בית.

                         תשאלו "מה הסיבה? את מחפשת לך עבודה?"

                  הסיבה האמיתית היא החשיפה למרכיבים הלא בריאים.

                                 לכמות הסוכרים המזיקה.

                          אז יצאתי לתור אחר מתכונים ברשת. 

                              חיברתי בין מתכונים שונים.

                                   וזו התוצאה להפעם.                     

                     קלפו מנגו אחד גדול או 2 קטנים בעזרת קולפן

                           רסקו היטב במעבד מזון עם סכין המתכת

                              הוסיפו שמנת מתוקה להקצפה

                                 המשיכו להקציף יחד

                                   עד לעיסת חלקה ותפוחה.

                            להכניס לכלי סגור ולהקפיא.

                           כעבור כשעתיים לערבב היטב במזלג
           אפשר להוסיף אגוזים, חמוציות, פירות יער,פצפוצי שוקולד

                                     להחזיר למקפיא.

                                               הנאה מובטחת.
                        ללא תוספת סוכר, רק פרי טבעי.
               לטבעונים - אפשר קרם קוקוס במקום שמנת מתוקה.


                                               





              

               




                


                


                                                   

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

כרטיסי ברכה - סדרה פרחונית

מכורה! אני מודה. הכנת כרטיסי הברכה והשקט שביצירה, התכנון, הגזירה, חיתוך צביעה והדבקה הם תרפיה לנשמה. אתם מתרגלים מדיטציה? כל אחד מוצא לו דרכ...