חומרים והוראות הכנה
1.5 כוס קמח כוסמין מלא
כוס קוואקר
כוס אגוזי מלך קצוצים
שליש כוס גרעיני חמניה
2 כפות קקאו איכותי
כפית אבקת אפיה
2 כפות טחינה גולמית
4-6 כפות סילאן טבעי
6 כפות שמן
כפית גדושה קינמון
כפית קפה נמס
כוס קוואקר
כוס אגוזי מלך קצוצים
שליש כוס גרעיני חמניה
2 כפות קקאו איכותי
כפית אבקת אפיה
2 כפות טחינה גולמית
4-6 כפות סילאן טבעי
6 כפות שמן
כפית גדושה קינמון
כפית קפה נמס
חופן חמוציות.
(אפשר להוסיף 2-3 כפות סוכר להמתיק יותר)
(אפשר להוסיף 2-3 כפות סוכר להמתיק יותר)
לערבב בקערה או במיקסר/מעבד מזון
את כל החומרים.
בהדרגה להוסיף מים עד להיווצרות בצק.
מאד בהדרגה. בין רבע לחצי כוס מים.
את כל החומרים.
בהדרגה להוסיף מים עד להיווצרות בצק.
מאד בהדרגה. בין רבע לחצי כוס מים.
להשהות למנוחה כחצי שעה ויותר.
לגלגל כדורים. לפחוס בכף היד.
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
לשטח את העוגיות.
בעזרת בקבוק ללא פקק (לא לגלות ששש..)
ליצור את העוגיה לפני האפיה.
לאפות כרבע שעה ולבדוק.
לגלגל כדורים. לפחוס בכף היד.
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
לשטח את העוגיות.
בעזרת בקבוק ללא פקק (לא לגלות ששש..)
ליצור את העוגיה לפני האפיה.
לאפות כרבע שעה ולבדוק.
יצאו 38 עוגיות מכמות זו.
בהצלחה.
בהצלחה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה