!
שוב חוזרת לחדר היצירה - המטבח!
לפתע צץ לו זכרון ואפילו יכולתי לחוש טעם של פעם על קצה הלשון.
טעם של עוגת הפירורים והריבה שזכרתי מימים אחרים.
חיפוש מהיר ברשת ובמחברות המתכונים שלי, הפגיש אותי עם המתכון הבא!
100 גרם מרגרינה רכה
3/4 כוס סוכר
קליפת לימון טרי
מעט תמצית וניל
1/2 2 כוס קמח תופח
לערבב את כל החומרים במעבד מזון. להפריד 1/4 מהכמות ולהכניס למקרר.
יתכן והעיסה תראה "פירורית". אז להוריד כוס מהפירורים הצידה.
לשאר להוסיף מספר כפות מים בזמן שהמעבד עובד. עד אשר יווצר גוש בצק אחיד.
לרדד את הבצק על גבי נייר אפיה, בעזרת מערוך.
למרוח ריבה, לפזר אגוזים, גרעיני חמניות, צימוקים, שקדים
לרסק על פומפיה את שאר הבצק.(או לפזר את כוס הפירורים)
לפזר קינמון ומעט סוכר.
לאפות ב-180 מעלות עד אשר משחים. לפרוס ריבועים. לקרר. לשמור בקופסה סגורה.
והרי התוצאות-
רואים את הפינה החסרה? נחשו מה קרה לה...
הכנה לאריזה.
וכאן......
ועוד אריזה......
בתיאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה