כשהרוח שורקת בחוץ
אדי הסירים מחממים את חלל הבית.
מה טוב מזה?
נזכרתי במאכלים מבית אמא.
אמא שלי שנפרדה מאיתנו לפני 3 חודשים
וטעם מאכליה עדיין שמור על לשוני.
אז.....לקחתי 4 קשואים גדולים וחתכתי לריבועים.
בנתיים בסיר השחמתי בצל גדול +4-5 שיני שום עד להזהבה.
עירבבתי היטב והוספתי קוביות הקישואים לבצל המושחם.
מאדים מאדים עד לריכוך.
להוסיף 3 כפות גדושות רסק עגבניות
כף גדושה אבקת מרק, או לחילופין מלח, פפריקה ופלפל בעדינות.
לערבב ב-כוס מים ולהוסיף לתבשיל.
אוהבים ירק? זה הזמן להוסיף שמיר ועלי סלרי קצוצים.
לכסות את הסיר ולהמתין לצלחת הראשונה שתאכל בהנאה
ליד אורז או כל מה שתחפצו.
מעדן של ממש.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה